11 Şubat 2014 Salı

Yaşasın Kuzey Cephesi



    Biz Kuzey Cephesi'yiz. Kimsenin sahibi olmadığı, başkanı olmayan, kimsenin çıkarları uğruna kullanamayacağı, içinde halkların menfaati dışında hiçbir şey olmayan halkın içinden gelen insanlarız.

  Çoğu zaman muhalifiz, çünkü haksızlık karşısında sessiz kalamıyoruz. Büyüdüğümüz sokakların, bizi büyüten ailemizin bize öğrettiği gibi her zaman halkın, haklının yanındayız. Bana ucuza kaçak telefon, benim dolmuşum var Yenimahallede gizli depoda bulunan kaçak mazottan, 10 lira verilir mi hiç şuradan kaçak sigara, biraz da kaçak çay alalım diyenlerin Uludere'ye sessiz kalmalarına karşıyız. 

  Anadolu mücadelesi veren herkesin ve her rengin yanındayız. Trabzon'da kemenCHE'yiz Artvin'de Hopa. Sivas'ta alev alev biz yandık, bazen de Roboski'de kaçakcı olduk, Zonguldak'ta madenciydik.Yıllardır emeğinin hakkını alamayan Ordu'nun fındık işçileriyiz. Çünkü direnişçi olmaktan onur duyuyoruz.

  Ve siz televizyonlarda hiçbir zaman doğruları göremeyeceksiniz. En çok buna üzülüyoruz. Ne zaman onun size söylediklerini tersleyip, ona hizmet etmekten vazgeçerseniz o zaman her şeyi göreceksiniz. Çevrenize baktığınızda aklınızda oluşan fikirler sizin fikirleriniz değil, sizin bu şekilde düşünmenizi isteyenlerin fikirleri. Asıl siz, siz olduğunuzda en büyük devrimi gerçekleştirmiş olacaksınız. Sonrasında kendinizi halk olarak bilecek ve ona hizmet edeceksiniz.

  Yaşasın Karadeniz'e sevdalı, onun onurlu insanlarının ve proletarya'nın emrinde olanlar.
  Yaşasın Türkiye Halklarına gönül vermiş, can vermiş yoldaşlar.
  Yaşasın önce hak eşitliği sonra halkların eşitliğini savunan insanlar.
  Yaşasın Kuzey Cephesi ve Ötekiler...